Genk vervangt Buffel door broer van gewezen Manchester United-speler

Genk vervangt Buffel door broer van gewezen Manchester United-speler
Woensdag 11 januari 2017 - 17:37   I  

RC Genk mocht op stage enkele aanwinsten verwelkomen. Er was al de Noor Sander Berge, gisteren kwam daar de Spanjaard José Naranjo bij.

Naast de aanwinsten was er bij RC Genk echter nog een nieuw gezicht. Doordat Thomas Buffel om privéredenen moest afzeggen, nam de club belofte Laurens Vermijl (19) mee. Laurens is de broer van Marnick, die destijds uit de jeugd van Standard werd weggeplukt door Manchester United. Momenteel speelt hij voor Preston North End in de Engelse tweede klasse.

Laurens geniet alvast met volle teugen, al is het natuurlijk wat aanpassen. “Het grote verschil met de beloften is natuurlijk het tempo, alles moet net een stap sneller gebeuren", vertelt hij in Het Belang van Limburg. "Maar ik ben heel goed opgevangen, dit is een schitterende spelersgroep. Ook de aanpak van trainer Albert Stuivenberg bevalt me. Hij is heel sociaal en praat veel met zijn spelers.”

Vermijl krijgt nu dé kans om zich te bewijzen. “Mijn contract bij Genk loopt over een half jaar ten einde. Het wordt of de stap naar de A-kern zetten of andere oorden opzoeken. Ik zal er dus alles aan moeten doen om de nieuwe coach te overtuigen.”

TAGS  I  Laurens vermijl  I   rc genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024