Genk-spelers maken indruk bij beloften Rode Duivels

Dinsdag 14 november 2017 - 17:00   I

De nationale U21 heeft zonet met 2-1 gewonnen van Turkije. Het werd 1-2, na een doelpunt van Schrijvers in de slotminuten.

De Belgen kwamen als snel op achterstand na een doelpunt van Melih Okutan in de vijfde minuut. Op slag van rust kwamen de Belgen gelukkig langszij dankzij een eigen doelpunt.

In de tweede helft viel Turkije met 10 man na een tweede gele kaart voor Hanli. Toch leken de Turken de volle buit thuis te houden toen ze een strafschop kregen, maar Genkie Nordin Jackers kon de penalty stoppen.

Het doelpunt viel op het einde nog aan de overkant en opnieuw werd een Genk-speler de held. Siebe Schrijvers bezorgde de Rode Duivels uiteindelijk de overwinning. Daardoor blijft België voorlopig eerste in de stand.

Poll: Is Schrijvers klaar voor de volgende stap in zijn carrière?