Genk neemt besluit over toekomst van Stuivenberg

Genk neemt besluit over toekomst van Stuivenberg
Maandag 04 december 2017 - 16:18   I  

KRC Genk verloor afgelopen weekend voor de tweede opeenvolgende keer. De nederlaag op het veld van KV Mechelen kwam hard aan bij het bestuur, maar toch blijft Albert Stuivenberg voorlopig het vertrouwen genieten.

"We blijven achter de trainer staan, maar hij moet ons wel in Play-off 1 brengen. Het is 5 voor 12" zegt voorzitter Peter Croonen in Het Nieuwsblad.

De 0 op 6 komt hard aan, maar... "Toch blijven we achter de trainer staan. We moeten hem ook geven wat hem toekomt", benadrukt Croonen. "Na Eupen zijn we sterk teruggekomen. Een week geleden speelden we nog voor de vierde plaats. Zo snel kan het veranderen."

"Het moment waarop play-off 1 onmogelijk wordt, komt dichtbij"

"Om maar te zeggen dat Play-off 1 mathematisch nog kan. Alleen is de druk toegenomen. Het is 5 voor 12. Je mag zelf de berekening maken hoeveel punten we nog moeten pakken in de resterende dertien matchen.”

"Het omslagpunt, het moment waarop Play-off 1 onmogelijk wordt, komt dichtbij. Maar zo ver is het nog niet. Er wacht een zware decembermaand, maar als we die goed doorkomen, gaan we met de comeback van een aantal geblesseerden sterker dan ooit terugkomen", besluit Croonen.

Poll: Geloof jij dat Stuivenberg Genk in play-off 1 kan brengen?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024