Genk laat punten liggen na knotsgekke partij, Zulte zet Eupen vlot opzij

Zaterdag 29 juli 2017 - 21:47   I   door Redactie

De eerste speeldag van de JPL is volop aan de gang. Racing Genk nam het op tegen Waasland-Beveren en Zulte Waregem moest op bezoek bij Eupen.

Racing Genk - Waasland-Beveren 3-3

De wedstrijd begon slecht voor Genk. Vlak voor rust zette Myny de bezoekers op voorsprong en enkele minuten na de thee verdubbelde Gano de score. Genk begon aan een waanzinnige remonte en zette alles recht in de laatste 20 minuten via Naranjo (1-2), Samatta (2-2) en Schrijvers (3-2). Of zo leek het toch. In de absolute slotminuut maakt Gano er met zijn tweede van de avond nog 3-3 van.

Eupen - Zulte Waregem 0-5

De ploeg van Dury had geen kind aan Eupen. Aan de rust stond het slechts 0-1 via De Fauw, alweer hij. Na de rust ging de fusieploeg helemaal los. Šaponjic was de grote man met twee doelpunten. Ook Coopman en De Pauw deden hun duit in het zakje.