'Genk gaat voor deze droomkandidaat, Gert Verheyen is alternatef'

'Genk gaat voor deze droomkandidaat, Gert Verheyen is alternatef'
Dinsdag 12 december 2017 - 06:00   I   door Redactie

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad melden dat Philippe Clement de voornaamste kandidaat is om Albert Stuivenberg op te volgen bij Racing Genk. De Limburgers willen absoluut voor de trainer van Waasland-Beveren gaan.

Woensdag staat de bekerwedstrijd tussen Genk en Waasland-Beveren op het programma. Tot zolang zal Genk niet spreken met Clement. Nadien kunnen de onderhandelingen worden opgestart.

"Echt waar, ik heb nog niets gehoord van Genk”, reageert Clement, die niet wil antwoorden op de vraag of hij interesse heeft om trainer in Limburg te worden. "Daar geef ik geen antwoord op. Gelijk welk antwoord zou door één van beide clubs negatief kunnen worden geïnterpreteerd.”

Clement wees eerder AA Gent al af omwille van het feit dat hij Waasland-Beveren niet zomaar wil verlaten voor een nieuw avontuur. Net daarom is het afwachten of hij het nu anders ziet. Als mogelijk alternatief houdt Genk Gert Verheyen achter de hand. De voormalige speler van Club Brugge is nu trainer van de Belgische U19.

Poll: Wie zou jij als coach nemen?

TAGS  I  RC Genk  I   Clement  I   Verheyen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024