"Geloof me: Trebel wordt een succestransfer, dit is echt topwerk van Anderlecht"

Maandag 16 januari 2017 - 07:12   I   door Redactie

Adrien Trebel verhuist naar Anderlecht. Marc Degryse juicht die transfer erg toe.

"Van Holsbeeck heeft duidelijk lessen getrokken uit de flops tijdens de winter in het verleden. Met Adrien Trebel haalt hij een jongen die de competitie kent en dus amper aanpassing nodig heeft. Hij zal meteen een meerwaarde bieden", stelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Trebel - simpelweg een héél goeie speler - zal op korte termijn een impact hebben op het spel van Anderlecht. Daar ben ik van overtuigd. Anderlecht had nog geen middenvelder met zijn profiel in de selectie. In dat opzicht zal hij een perfecte aanvulling zijn op Youri Tielemans en Leander Dendoncker."

"Bij Standard heette het dat hij niet goed in de kleedkamer lag, maar ik vermoed dat Weiler zijn groen licht voor deze overgang gegeven heeft", vervolgt Degryse. "Trouwens: iederéén weet hoe Weiler werkt, dus ook Trebel. Als hij zich kan verzoenen met de aanpak van Weiler, zie ik niet in waarom hij niet zou slagen. Bovendien verwacht ik een hongerige en ambitieuze Trebel: hij zal het ongelijk van Standard willen bewijzen."

"Ik zie ook geen enkele reden om te denken dat de supporters van Anderlecht Trebel niet zullen aanvaarden. Zijn situatie is namelijk niet te vergelijken met die van Steven Defour, die zich als Standard-speler negatief had uitgelaten over Anderlecht. Ach, dit verhaal heeft wat mij betreft álles om een succes te worden. Geloof me: dit is topwerk."

TAGS  I  Adrien Trebel  I   Anderlecht  I   Marc Degryse

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024