Geen Tom Coninx meer: Dit zijn de 3 verrassende presentatoren van de Gouden Schoen

Geen Tom Coninx meer: Dit zijn de 3 verrassende presentatoren van de Gouden Schoen
Woensdag 08 februari 2017 - 07:40   I   door Redactie

Tom Coninx zal vanavond het Gala van de Gouden Schoen niet presenteren. Hij wordt vervangen door VTM-sportanker Maarten Breckx. Breckx krijgt de assistentie van Birgit Van Mol en Niels Destadsbaeder.

"Er komt ontzettend veel bij kijken, zo heb ik de voorbije weken mogen ontdekken. Het is hét grootste voetbalevent, zowel voor VTM als voor de Belgische voetbalwereld", vertelt Breckx in Het Laatste Nieuws.

"Natuurlijk is het een ongelooflijke eer om 'De Gouden Schoen' te mogen presenteren. Het is een beetje een droom waar ik in terechtgekomen ben. Straks sta ik naast toppers als Kevin De Bruyne, Thierry Henry en bondscoach Roberto Martinez. Naast de premier, ook."

"Best leuk, dat besef ik maar al te goed", vervolgt Breckx. "Je moet alleen maar even kijken hoeveel er over 'De Gouden Schoen' gesproken en geschreven wordt, wat er allemaal rond te doen is, hoe gevoelig alles ook ligt."

Geen Tom Coninx straks dus op je televisie. "Neen, er is geen ongemakkelijk moment geweest toen beslist werd dat ze 'De Gouden Schoen' weer even anders wilden doen en de bazen Birgit en ik een goeie match vonden. Ik denk niet dat Tom daar één nacht zijn slaap voor gelaten heeft", benadrukt Breckx.

TAGS  I  Maarten Breckx  I   Gouden Schoen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024