Frank Raes haalt bijzonder hard uit richting Martinez

Frank Raes haalt bijzonder hard uit richting Martinez
Dinsdag 14 november 2017 - 16:25   I  

Frank Raes is al jarenlang de stem op televisie als de Rode Duivels spelen. Hij zat dan ook telkens op de eerste rij, zowel tijdens de goede als de minder goede momenten.

Voor Sporza mocht ook hij zijn mening geven over de hele heisa die ontstond na de kritiek van De Bruyne op Martinez. Frank Raes lijkt De Bruyne trouwens volledig te volgen in die kritiek.

"De Bruyne heeft recht van spreken, vind ik. Ik zie ook nog altijd niet echt een ploeg op het veld staan. We hebben Wilmots verweten dat we wonnen op basis van individueel talent."

Hij zag ook dat België in de problemen kwam tegen Mexico en daar moet Martinez toch iets aan gaan doen. Die overwinningen tegen de kleine ploeg betekenen niets als de Rode Duivels hun niveau tegen sterke tegenstander niet omhoog krikken.

"Dat Meunier in het huidige systeem drie keer scoorde tegen Gibraltar stelt weinig voor. We moeten het ook kunnen brengen tegen sterke landen. Tegen Mexico werden we tactisch voor een stuk overbluft. Door hun flankaanvallers hoog te zetten, dwong Mexico de Rode Duivels om met 5 spelers achterin te spelen en misten we spelers op het middenveld"; aldus Raes.

Poll: Heeft Raes gelijk?

TAGS  I  Raes  I   Rode Duivels  I   Martinez

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024