Frances Lefebure verovert voetbalharten in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Frances Lefebure verovert voetbalharten in ‘De Slimste Mens ter Wereld’
Dinsdag 24 oktober 2017 - 12:05   I  

Sinds vorige week heeft TV-kijkend Vlaanderen iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag opnieuw een afspraak met Erik Van Looy en meer bepaald ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers over de aflevering van maandagavond. Als u deze aflevering nog wil bekijken, hou er dan rekening mee dat u hieronder al het één en ander te weten komt over het verloop van de aflevering.

Af en toe passeert er in de quiz een voetbalvraag de revue, en maandagavond zorgde die er zelfs voor dat Q-presentator Sean Dhondt meteen weer mocht inpakken.

In de finale kreeg de Frances Lefebure de vraag ‘Welke clubs namen er vorig seizoen, naast Anderlecht, deel aan play-off 1?’ De actrice dacht rustig na en vond met Zulte Waregem, Club Brugge, AA Gent en Oostende vier trefwoorden, voldoende om de tijd van Dhondt op nul te brengen.

Eén ding is zeker: Lefebure deed vóór haar deelname aan de Slimste Mens al heel wat mannenharten sneller slaan, maar nu maakte ze zich ook populair bij voetbalminnend België.

Poll: Kijk jij naar de Slimste Mens ter Wereld?

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024