Filip Joos komt met verrassende reactie over Nainggolan

Filip Joos komt met verrassende reactie over Nainggolan
Dinsdag 02 januari 2018 - 17:15   I   door Redactie

Is Radja Nainggolan over de schreef gegaan tijdens oudejaarsavond met zijn filmpjes? Filip Joos probeert het voorval toch enigszins te relativeren.

"Het was oudejaarsavond en dan overdrijven veel mensen", zegt Joos bij Radio 1. "Radja is daar een van. Als je een stok wil zoeken om de hond te slaan, dan heeft hij hem zelf aangereikt. Hij heeft niet dronken gereden. Als hij dat gefilmd zou hebben, dan zou je voor mij echt wel met een voorbeeldprobleem zitten."

"Als Radja het niet gefilmd zou hebben, dan zou niemand er iets van geweten hebben. En dan had hij waarschijnlijk gedaan wat heel veel voetballers doen: op oudejaarsavond wat te diep in het glas kijken en een sigaret opsteken."

Heeft dit nu gevolgen voor zijn WK-selectie? "Het heeft te maken met een soort houding waar Martinez en de bondstop van gruwelen", vervolgt Joos. "Dat is het spanningsveld waartussen de beslissing nu genomen moet worden en waar Martinez mee kampt. Het zal je maar overkomen dat de roep om Nainggolan na een paar flauwe matchen op het WK toch duidelijk wordt. Dan lig je er wel uit."

Poll: Til jij zwaar aan de fratsen van Nainggolan met oudejaar?

TAGS  I  Filip Joos  I   Nainggolan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024