Filip Joos doet schokkende uitspraak over titelstrijd

Filip Joos doet schokkende uitspraak over titelstrijd
Maandag 08 mei 2017 - 14:15   I   door Redactie

Filip Joos is niet overtuigd van Anderlecht. Sterker nog: hij vreest voor paars-wit dat de titelstrijd nog lang niet over is. Wordt Club Brugge alsnog kampioen?

"Ze kunnen wraak nemen op vorig jaar, op hun eigen prestatie daar toen. Dat is een mooi voorutizicht. Anderzijds als je de wedstrijd tegen Zulte Waregem van paars-wit zag, is het nog maar de vraag of dat gaat lukken. Club Brugge was op Charleroi ook niet top, maar het zit toch wel redelijk goed bij Club sinds Preud'homme na Anderlecht in woede ontbrandde en ging wisselen", aldus Joos tegenover Studio Brussel.

"Club Brugge zit in een opwaartse spiraal", vervolgt Joos. "Dat was al duidelijk in de midweekmatch tegen Zulte Waregem, waarin ze een halfuur heel goed voetbalde. Anderlecht gaf tegen datzelfde Waregem de bal af en speelde angstig. Ik weet niet of je het bang voetbal kan noemen, want Weiler gooit er ook geen tien verdedigers in. Hij speelt een soort werkvoetbal."

"Ik weet echt niet of Anderlecht wel kampioen wordt. Dat moet ik toch nog zien, want als ze op Club Brugge verliezen, dan moeten ze 6 op 6 halen tegen Charleroi en Oostende. Dat moet ik nog zien. Het mes staan dan echt op de keel van Anderlecht. Ik denk echt niet dat de titelstrijd gedaan is, ook niet na volgend weekend."

Foto: VRT

TAGS  I  anderlecht  I   club brugge  I   joos

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024