Ferrera deelt vlak voor de clash met Standard nog een steek uit aan zijn ex-club

Ferrera deelt vlak voor de clash met Standard nog een steek uit aan zijn ex-club
Zaterdag 25 februari 2017 - 08:40   I   door Redactie

Yannick Ferrera kan zijn ex-club Standard straks de definitieve doodsteek geven in de strijd om play-off I. Dat terwijl KV Mechelen wel op koers ligt om POI te halen.

“Of het speciaal wordt? Neen. Standard is een ex-club, en dan moet je al wat meer mensen groeten: dat is het enige verschil. Geen probleem trouwens. Ik ben goed opgevoed, en het is niet omdat het met een paar mensen niet klikte (vooral Renard en Daniël Van Buyten, red.), dat ik met de anderen geen goeie band had", benadrukt Ferrera in Het Laatste Nieuws. 

"Ik begrijp dat jullie het steeds over revanche hebben. Maar ook al zal niemand me geloven: ik heb geen persoonlijk revanchegevoel meer. (toch fijntjes) Het klassement bewijst dat ik niet boos of ontgoocheld moet zijn."

Hoe zou Standard Ferrera ontvangen? Sinds zijn ontslag zijn de resultaten er onder Aleksandar Jankovic niet op vooruitgegaan. “Ik heb er eerlijk gezegd geen idee van. Maar ik heb elke dag het beste van mezelf gegeven en heb ook de beker gewonnen. Ik denk niet dat ze me veel kunnen verwijten. Of ik applaus zal krijgen? Pfoe, dat weet ik niet."

TAGS  I  ferrera  I   standard  I   mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024