Fenomenale blunder bezorgt Moeskroen eindelijk nog eens de zege

Vrijdag 15 december 2017 - 22:16   I

De wedstrijd tussen Moeskroen en Oostende was een wedstrijd tussen een ploeg die stevig aan het zakken is in de ranking en een ploeg die na een zwakke start voorzichtig naar boven kon kijken. Jammer genoeg werd het voor de neutrale voetbalfan niet eens het kijken waard.

De eerste helft was namelijk niet om aan te zien. Beide ploegen konden geen enkele knappe aanval in elkaar steken en het spel deed dan ook pijn aan de ogen. Een 0-0 was dan ook de logische ruststand.

Na de rust probeerde Moeskroen toch wat te drukken en KV Oostende, dat een complete off-day had, voetbalde niets bij elkaar. Toch had de thuisploeg een fenomenale blunder van Rezaeian nodig om op voorsprong te komen. Die speelde veel te kort terug op Dutoit, waardoor Amallah eenvoudig kon binnentikken.

Daarna probeerde KVO nog terug te komen, maar scoren lukte niet meer. Zo won Moeskroen verdiend voor de eerste keer in tien wedstrijden. Een mooie zege werd het echter niet.

Poll: Mag KVO een kruis maken over POI?