Fans van Atlético Madrid zeggen allemaal hetzelfde over basisplaats Arthur Vermeeren

Fans van Atlético Madrid zeggen allemaal hetzelfde over basisplaats Arthur Vermeeren
Zondag 04 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren kende tot dusver geen al te goede periode bij Atlético Madrid. De middenvelder werd vorige winter voor achttien miljoen euro getransfereerd van Antwerp, maar kwam op een half jaar tijd slechts vijf keer in actie voor de Spaanse club.

Waar de competitie in België al aan zijn tweede speeldag toe is, moet de Spaanse competitie nog beginnen. Atlético is met andere woorden nog volop bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Zaterdagavond stond er nog een oefenwedstrijd tegen Getafe op het programma.

In die partij was er een basisplaats weggelegd voor Vermeeren. De jonge middenvelder speelde een meer dan verdienstelijke wedstrijd, een wedstrijd waarin hij goed was voor een assist op de openingsgoal van Correa. Uiteindelijk eindigde de partij op een 1-3 winst voor Atlético.

De fans van Atlético hopen dat Vermeeren dit seizoen meer minuten mag maken. Op X zijn ze dan ook tevreden over zijn wedstrijd zaterdag. “Ik vond hem goed spelen, als hij zo doorgaat wacht hem een mooi seizoen”, klinkt het onder meer. “Hopelijk krijgt hij dit seizoen meer minuten. Hij moet alles geven voor Atlético”, zegt een andere supporter.

Poll: Wordt dit het jaar van Vermeeren?

TAGS  I  Arthur Vermeeren  I  Atlético Madrid  I  Diego Simeone

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024