Fans Club Brugge plannen opmerkelijke actie voor komst Vanhaezebrouck

Fans Club Brugge plannen opmerkelijke actie voor komst Vanhaezebrouck
Dinsdag 12 december 2017 - 13:22   I  

Komende zondag staat om 14u30 de kraker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Bij blauw-zwart hopen ze hun voorsprong op de eeuwige rivaal uit te breiden tot 13 punten. Paars-wit zal alvast een warm welkom krijgen in het Jan Breydelstadion.

Zo plannen de supporters van Club Brugge een actie om Anderlecht vanaf de eerste seconde onder druk te zetten. Supportersgroep Bruges Front 1891 roept via de sociale media alvast op om massaal naar Hein Vanhaezebrouck te zwaaien.

"Heintje wou ontsnappen, maar dit doet hij niet. Eens in ons stadion, zwaaien maar als u hem ziet. Zwaaien met ongeveer 28 000 man, geen warme ontvangst is wat Heintje alvast niet zeggen kan", klink het op de Facebook-pagina van Bruges Front 1891.

Eerder ook al tegen AA Gent

Toen Vanhaezebrouck nog aan het roer stond bij AA Gent kreeg hij al eens te maken met een soortgelijke actie. Als een beslissing van de scheids hem niet bevalt, durft de coach al eens met zijn armen te zwaaien. Daarom besliste de Brugse aanhang om Hein te imiteren.

Komende zondag willen de fans die actie dus nog eens herhalen. Het belooft nu alvast een pittige wedstrijd te worden in het Jan Breydelstadion.

Poll: Vind jij zo'n actie kunnen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024