Experimenteel Club Brugge doet uitstekende zaak

Experimenteel Club Brugge doet uitstekende zaak
Zondag 20 augustus 2017 - 19:55   I   door Redactie

Club Brugge heeft met een experimenteel elftal gewonnen van KV Kortrijk. De Bruggelingen zijn zo drie punten rijker en hebben heel wat spelers kunnen laten rusten voor de match tegen AEK Athene.

De wedstrijd was voor Club Brugge uitstekend begonnen. Na tien minuten stonden de Bruggelingen op voorsprong tegen Kortrijk. Kumordzi beging hands en Vossen trapte de daaropvolgende strafschop goed binnen. Kortrijk kon zijn tactisch plan meteen in de prullenmand gooien en moest achtervolgen. De thuisploeg nam ook de bovenhand. Dat leverde enkele mooie kansen op.

Kovacevic was nog het gevaarlijkst. Doelman Horvath tikte zijn kopbal over. Maar daarna ging de Kortrijkse aanvalsgolf liggen. Zo kwam Club terug beter in de match. Dat resulteerde al snel in de tweede helft in een nieuw doelpunt. Refaelov legde terug op Diaby en die kon niet meer missen.

Club Brugge leek de wedstrijd te gaan uitspelen, maar toen kwam Kortrijk weer in de match. Stojanovic gleed de bal in doel. De gelijkmaker bleef echter uit waardoor Club met het maximum van de punten aan de leiding blijft.

Poll: Een verdiende zege voor Club Brugge?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024