Ex-trainer verrast: "Standard speelde het slim met het aantrekken van Sa Pinto"

Ex-trainer verrast:
Vrijdag 08 december 2017 - 07:40   I  

Sa Pinto ligt momenteel zwaar onder vuur en bij momenten lijkt het wel alsof iedereen tegen Standard is. Een rol die ze in Luik maar al te graag op zich nemen, want net dan is de club zo sterk.

Volgens José Jeunechamps, van april tot juni interimcoach bij de Rouches, deed Standard er goed aan om Sa Pinto aan te trekken. De Portugees ademt Standard en heeft opnieuw een stevig team op het veld gekregen.

"Standard speelde het slim met het aantrekken van Sá Pinto. Hij ademt de Luikse mentaliteit en brengt eenheid, solidariteit en grinta. Iets wat vorig seizoen ontbrak. Ik ben ervan overtuigd dat de Rouches deze keer hun doelstelling gaan bereiken. Ze eindigen dit seizoen in de top zes." Dat zei Jeunechamps in Het Laatste Nieuws.

Dat Standard nu als Calimero wordt bestempeld vinden ze daar volgens Jeunechamps bovendien helemaal niet erg. "Typisch Standard. Daar houden ze van in Luik. Het zorgt ervoor dat de motivatie groter wordt bij de fans. Ze hebben dat gevoel nodig om bergen te verzetten."

 

Poll: Haalt Standard Play-Off I?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto  I   Jeunechamps

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024