Ex-speler van Anderlecht: "Heb aanbod van Standard en Oostende gekregen"

Ex-speler van Anderlecht:
Donderdag 11 mei 2017 - 07:15   I   door Redactie

Guillaume Gillet heeft in Het Nieuwsblad bevestigd dat hij een aanbod heeft gekregen van Standard. De Belgische middenvelder komt nu uit voor FC Nantes en speelde in het verleden bij Anderlecht en AA Gent.

"Jazeker. Ik begreep dat Standard het ontkende toen het uitlekte in de media, maar voorzitter Bruno Venanzi kon misschien niet anders omdat ik een ex-speler van Anderlecht en FC Luik ben", aldus Gillet.

"Toch denk ik dat de fans van Standard mij finaal wel hadden kunnen accepteren omdat ik een winnaar ben die altijd alles geeft voor zijn werkgever. Daar houden ze toch van op Sclessin?”

"Het was een mooi aanbod. Bruno Venanzi is een vriend en het project van Standard flatteerde me, maar ik kon het echt niet maken. Vooral niet omdat ik nog zo verbonden ben met mijn jeugdploeg FC Luik, waar ik ooit mijn carrière wil afsluiten. Ik heb trouwens nog aanbiedingen geweigerd, hoor.”

"Met Proto sprak ik ook over Oostende. Ik had gehoord dat Oostende naar mijn voorwaarden had geïnformeerd. Silvio vertelde me dat het een toffe club is, maar echt... Alleen een niet te weigeren bod uit het Midden-Oosten of Engeland kan mij wegleiden uit Nantes.”

TAGS  I  standard  I   oostende  I   gillet

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024