Ex-speler haalt uit naar Gent: "Onmenselijk"

Ex-speler haalt uit naar Gent:
Woensdag 09 augustus 2017 - 07:00   I   door Redactie

Rob Schoofs speelt sinds dit seizoen bij KV Mechelen. De middenvelder heeft er een totaal mislukt avontuur opzitten bij AA Gent.

"Ik heb met Hein Vanhaezebrouck eigenlijk een goed gesprek gehad. Ik was wat verrast, want ik was naar hem gegaan om te zeggen: Nu is het genoeg geweest. Als je wil dat ik vertrek, dan zal ik vertrekken. Hij had nooit iets tegen mij gezegd, maar in dat laatste gesprek zei hij dat hij tevreden was over mij en mijn instelling", aldus Schoofs in Het NIeuwsblad.

"Ik heb hem gezegd dat ik de manier waarop alles daar verloopt heel spijtig vond. Er is nooit communicatie naar mij toe geweest. Nooit heb ik ergens een woord uitleg over gehad. Ik heb nooit van hem te horen gekregen waarom ik niet speelde. Ik denk dat het was omdat ik voor hem defensief niet sterk genoeg was. Voor de rest kan ik geen reden bedenken."

"Ik zal altijd blijven zeggen dat ik Hein een goede trainer vind", vervolgt Schoofs. "Hij zíet het, dat is gewoon zo, maar hij heeft zelf toegegeven dat de communicatie tegenover mij niet correct was. Als mens vond ik dat ik iets meer respect verdiende."

"Af en toe eens een woordje uitleg was voldoende. Neem nu de voorbereidingsmatchen op dit seizoen. Hein had kunnen zeggen: Kijk, Rob, als je gaat vertrekken, zul je misschien niet meer spelen. Maar ik kwam met mijn koffer toe en kreeg te horen dat ik samen met Jérémy (Perbet, red.) rondjes mocht lopen. Dat kan toch menselijker?”

Poll: Had Schoofs meer kansen moeten krijgen bij AA Gent?

TAGS  I  schoofs  I   gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024