Ex-Rode Duivel Josip Weber getroffen door verschrikkelijk drama

Ex-Rode Duivel Josip Weber getroffen door verschrikkelijk drama
Woensdag 12 april 2017 - 21:45   I   door Redactie

Josip Weber vecht al bijna drie jaar tegen prostaatkanker. "Eén op een miljoen mensen geneest zichzelf en ik hoop die ene te zijn. Maar ik zou ook blij zijn als ik nog 2,5 jaar normaal zou kunnen leven", zegt hij aan Puskas, dat donderdag in de winkel verschijnt.

“De chemo was zwaar en het resultaat niet wat ik wilde”, zegt de nu 52-jarige Weber, die in het verleden bij Cercle Brugge en Anderlecht speelde. Hij liet zich ook naturaliseren tot Belg en kwam uit voor de Rode Duivels.

“Nu probeer ik het dus met natuurlijke middelen. Weliswaar in combinatie, maar toch vooral met homeopathie. En met de hoop op een mirakel. Ik heb echt een mirakel nodig. De moderne geneesmiddelen hebben geen antwoord meer op mijn ziekte.”

“De dokters deden geen voorspelling. Soms lees je dat je met deze kanker drie jaar kunt overleven. Soms vijf jaar. Natuurlijk moet je optimist zijn en dat ben ik. Tijdens de voorbije 2,5 jaar kreeg ik twee kleinkinderen. Dat zijn de mooie dingen. Maar het gevecht voor mijn gezondheid is nu de prioriteit.”

TAGS  I  weber

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024