Ex-publiekslieveling Club Brugge lyrisch over aanwinst Standard

Ex-publiekslieveling Club Brugge lyrisch over aanwinst Standard
Dinsdag 05 september 2017 - 12:59   I  

Het was een drukke transferperiode in Luik en op de valreep wisten ze de Kroaat Duje Cop los te weken bij Cagliari voor maar liefst 3 miljoen.

Volgens Bosko Balaban, ex-speler van Club Brugge en Kroaat, is de nieuwe spits van Standard elke euro waard. In een gesprek met Het Laatste Nieuws voorspelt Balaban dat Standard heel wat plezier zal beleven aan hun nieuwe aanwinst.

"Duje is een echte nummer negen. Geef hem een kans en hij trapt de bal binnen. Een topspeler, een topspits. Hij kan met twee vooraan spelen, maar ook alleen. Geloof me: Cop is de perfecte transfer voor Standard. Hij zal veel doelpunten maken. Ik vind hem echt fantastisch."

Nochtans kwam de transfer van Cop ook voor Balaban als een verrassing. De slechte start van de Rouches en geen Europees voetbal deden de Kroaat twijfelen. Bovendien staat het WK voor de deur en de Kroaat zou maar al te graag naar Rusland meegaan.

Kroatië speelt momenteel in een systeem met één spits en dat is Mario Mandzukic van Juventus. De concurrentie is dus niet mals.

Poll: Kan Cop het wankele Standard redden?

TAGS  I  Balaban Cop Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024