Ex-goalgetter van Anderlecht wil naar...Club Brugge

Ex-goalgetter van Anderlecht wil naar...Club Brugge
Vrijdag 17 maart 2017 - 09:02   I   door Redactie

Het zou wel eens kunnen dat er volgend jaar een spectaculaire transfer zit aan te komen. Een ex-goalgetter van Anderlecht kondigt immers aan dat hij wil terugkeren naar de Jupiler Pro League om bij Club Brugge te gaan spelen.

Dieumerci Mbokani speelt nu nog voor Dynamo Kiev. Daar loopt zijn contract volgend jaar af. Waar zijn toekomst ligt, weet hij nog niet.

"Ik heb nog veel contact met Michel Preud'homme", laat Mbokani weten in Het Laatste Nieuws.  "Ik bel hem nu zelf nog regelmatig. Ik ken Michel zeer goed, we hebben al lang een goeie verstandhouding."

"Hij heeft me vaak opgebeld: 'Dieu, je moet naar hier komen.' Hij wou alles weten, over mijn salaris, over mijn contract... Maar uiteindelijk is het er niet van gekomen."

"Het zou magnifiek zijn om ooit voor Club te spelen. Ik heb nergens problemen met supporters. Voor mij zijn Standard, Anderlecht en Club Brugge de grootste clubs van België. En België is mijn tweede vaderland. Ik zal hier altijd terugkomen, want mijn kinderen zijn hier geboren."

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024