'Europese topclub mengt zich in de strijd om Antonio Nusa'

'Europese topclub mengt zich in de strijd om Antonio Nusa'
Dinsdag 06 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Het ziet er steeds meer naar uit dat Antonio Nusa Club Brugge deze zomer nog gaat verlaten. De jonge Noor is al een tijdje op zoek naar zijn beste vorm en bij Club achten ze het moment rijp om hem voor een stevige som te verkopen aan een andere ploeg.

De negentienjarige buitenspeler werd de voorbije dagen al gelinkt aan Crystal Palace en Lazio. Italiaanse bronnen maken nu gewag van nog een club uit Italië. Zo zou ook AS Roma zijn pijlen hebben gericht op de dribbelvaardige speler van Club.

Bij Club willen ze de hoofdvogel afschieten met de transfer van Nusa. Eerder wilde Brentford nog 30 miljoen euro betalen, maar die deal ging in extremis niet door nadat de medische testen problemen aan het licht hadden gebracht. In Brugge hopen ze nog steeds zo’n bedrag te vangen.

AS Roma heeft met Nusa een nieuwe linksbuiten op het oog, maar moet zoals gezegd wel stevig in de buidel tasten. Eerder deze zomer betaalde het al 25 miljoen voor Matias Soulé en recent nog 30 miljoen voor Artem Dovbyk. Het is nog maar de vraag of ze ook voor Nusa zo'n hoge som op tafel willen leggen.

Poll: Naar welke ploeg zie jij Nusa het liefst verkassen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa  I  AS Roma  I  Lazio

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024