Essevee vindt achterpoortje voor Coopman, Club is kwaad

Essevee vindt achterpoortje voor Coopman, Club is kwaad
Vrijdag 11 augustus 2017 - 06:49   I   door Redactie

Sander Coopman zal vanavond niet spelen tegen zijn moederclub Club Brugge. Zulte Waregem mag de huurling niet opstellen.

"Deze week hebben we er alles aan gedaan om Sander te laten spelen", bevestigt coach Francky Dury in Het Laatste Nieuws. "Zowel door te onderhandelen als door het bekijken van de reglementering. Maar het rechtstreeks contact met Club was niet eenvoudig. Of we een achterpoortje gevonden hebben? (lacht) Misschien wel, maar we moeten het niet op de spits drijven en groots zijn in de aanvaarde deal."

"We hebben de overeenkomst mee ondertekend en moeten daar dus nu niet flauw over doen. Niettemin zou het goed zijn om dit debat verder te bespreken binnen het voetbal. Met andere woorden: mag een overeenkomst een beperking bevatten betreffende het gebruik van de speler?"

Club Brugge is in ieder geval niet te spreken over de manier waarop Zulte Waregem de zaken toch nog probeerde door te drukken. Het feit dat Essevee zelfs een achterpoortje vond, is in Brugge niet in goede aarde gevallen. Zelfs al gaat Zulte Waregem er niet mee verder.

Poll: Dat Coopman niet tegen Club mag spelen is...

TAGS  I  club brugge  I   dury  I   zulte waregem  I   coopman

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024