Erg kritische Leko kaart serieus probleem bij Club Brugge aan

Erg kritische Leko kaart serieus probleem bij Club Brugge aan
Zondag 19 november 2017 - 22:23   I  

Club Brugge won zondagavond met 3-0 van Waasland-Beveren, maar toch was Ivan Leko na het laatste fluitsignaal niet helemaal tevreden. Integendeel, de Kroaat toonde zich zelfs erg kritisch.

In eerste reactie na de match uitte Leko zijn ongenoegen over de staat van het veld in het Jan Breydelstadion. "Ik heb vandaag een interessante wedstrijd gezien, op een nochtans moeilijk bespeelbaar veld. Eigenlijk jammer dat de twee best aanvallende ploegen van de competitie op dergelijke grasmat elkaar partij moeten geven”, klinkt het op de webstek van blauw-zwart.

Verder was de coach van Club tevreden met de 3-0, maar had hij eigenlijk nog meer goals willen zien. "Als je met 3-0 wint tegen Waasland-Beveren, toch de verrassing van de competitie, mag je heel tevreden zijn", klinkt het bij Sporza.

"En eigenlijk mogen zij nog blij zijn met die uitslag, want het kon gemakkelijk 6-0 of 7-0 zijn, maar voor mij is het belangrijkste onze manier van voetballen vandaag. Wij wisten perfect wat we moesten doen en scoorden drie mooie, collectieve goals", besluit Leko.

Poll: Had het meer dan 3-0 moeten zijn?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   Waasland-Beveren

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024