"Er wordt gezegd dat ik de rotte appel ben bij KV Mechelen, dat doet pijn"

Woensdag 29 november 2017 - 07:14   I   door Redactie

Seth De Witte begrijpt er niks van. De speler van KV Mechelen kreeg er de voorbije maanden zwaar van langs op de sociale media. De fans van Malinwa lijken hem enigszins te viseren.

"Ik begrijp dat ze commentaar hebben op mijn prestaties", aldus De Witte in Het Laatste Nieuws. "Ik vind het niet erg als er mensen zijn die vinden dat ik niet kan 'sjotten'. Iedereen heeft het recht op zijn mening. (zwijgt even) En mijn spel was onvoldoende, ik besef dat."

"Waar ik het wel moeilijk mee heb, zijn de randzaken die er verteld worden. Dat ik de rotte appel ben in de groep, dat ik een ego ben, dat ik Yannick Ferrera buiten wilde. Sommige dingen die ik lees, doen pijn. Allez, waarom zou ik Ferrera buiten gewild hebben? Hij had altijd vertrouwen in mij, ik speelde ook. Ik snap niet dat ze zoiets insinueren."

"Misschien zoeken ze een schuldige of een zondebok omdat het slecht gaat. En kijken ze daarvoor naar mij omdat ik de aanvoerder ben. Kijk: ik speel hier nu acht jaar. Ik heb altijd mijn best gedaan, ben nooit lastig geweest."

Poll: Vind jij De Witte een rotte appel bij KVM?

TAGS  I  De Witte  I   KV Mechelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024