"Er was een vreselijke commotie in de drie uur voor ik mijn handtekening bij Club Brugge zette"

Woensdag 08 maart 2017 - 15:45   I  

Op Deadline Day pakte Club Brugge nog uit met een toptransfer. Het 21-jarige Roemeense talent Dorin Rotariu werd alsnog naar de club gehaald.

“Ik was de dag daarvoor al gebeld, toen stelden ze een uitleenbeurt voor. Maar uiteindelijk hebben ze op de laatste transferdag voor een permanente transfer gekozen", doet hij zijn verhaal aan het Roemeense GSP. "Er was een vreselijke commotie in de drie uur voor ik mijn handtekening zette. Er kwam van overal telefoon, met aanbiedingen van andere clubs. Maar ik denk dat Club Brugge een slimme keuze is.”

“Iedereen wil kampioen worden en in de Champions League spelen. In Brugge kan ik groeien en mijn doelen bereiken. Ik heb er speelkansen, Club Brugge geeft mij de opportuniteit om progressie te maken.”

“De fans en mijn ploegmaats hebben mij heel goed verwelkomd. Ik ben trouwens onder de indruk van de supporters. Ik moet altijd klaar zijn om in het team te staan. Als je er de ene keer niet in staat, kan dat volgende keer weer anders zijn. Ik wil Club Brugge helpen om het succes te herhalen en Club opnieuw kampioen te maken.”

TAGS  I  dorin rotariu  I   club brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024