Er moet Fellaini iets van het hart over Anderlecht (En je zult schrikken!)

Er moet Fellaini iets van het hart over Anderlecht (En je zult schrikken!)
Maandag 24 april 2017 - 21:15   I   door Redactie

Je zou haast vergeten dat Marouane Fellaini in het verleden nog even bij de jeugd van Anderlecht heeft gespeeld. De voormalige middenvelder van Standard is daar erg positief over.

"De jeugdacademie van Anderlecht was goed voor mijn ontwikkeling en doet goede dingen voor het Belgische voetbal", vertelt Fellaini aan United Review.

"De club geeft de jongens uit de jeugdacademie kansen en zij doen het over het algemeen ook goed. Bij de Rode Duivels heb ik zo Leander Dendoncker en Youri Tielemans leren kennen. Zij zijn twee geweldige spelers en zijn allebei zeer belangrijk voor Anderlecht."

Het Belgisch voetbal zit in de lift. "Jongeren pikken veel op, terwijl er ook aandacht besteed wordt aan opvoeding", stelt de Rode Duivel van Manchester United. "Die jongens krijgen ook kansen bij het eerste elftal. Veel Belgische teams hebben hier nu het belang van ingezien en België heeft nu ook veel getalenteerde spelers, zoals Tielemans bij Anderlecht. Ik hoop dat ze zo nog jaren zullen blijven doorgaan." 

TAGS  I  anderlecht  I   fellaini

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024