"Er is nog 1 titelconcurrent voor Club en dat is niet Anderlecht"

Woensdag 13 december 2017 - 17:30   I   door Redactie

François Colin is geenszins onder de indruk van Anderlecht. Hij vreest ook dat paars-wit dit seizoen niet in aanmerking komt voor de titel.

"Charleroi bewees in het hol van de leeuw dat het meer kan dan de boel dichtgooien en dat het dit seizoen misschien wel de enige concurrent wordt voor Club Brugge", blikt Colin terug op de 1-3-zege van de Karolo's bij Anderlecht. "Dat Hein Vanhaezebrouck uitriep dat paars-wit de scheidsrechters altijd tegen heeft, is ronduit hilarisch. Volgens Hein was het absoluut geen strafschop. Een duw in de rug? Het reglement kent geen lichte of zware duw. Een duw is een duw. Hoe licht ook."

"Nee, scheidsrechter Laurence Visser verdiende een tien op tien", vervolg de journalist op Dewitteduivel.com. "Ook bij de drie rode ( of beter gezegd zes gele) kaarten had hij het bij het rechte eind. De nederlaag kwam extra hard aan in Brussel omdat er dinsdag in Glasgow weer een onterecht verwachtingspatroon werd gecreëerd. Door de clubleiding, de pers en de analisten."

"Anderlecht speelde een heel goede eerste helft bij een zeer zwak Celtic, maar had op de vroege reuzenkans voor Kums na nauwelijks uitgespeelde kansen. Na de rust viel de ploeg enorm terug en waren de Schotten misschien wel de betere en zeker de gevaarlijkste ploeg.

Poll: Wie is de grootste titelconcurrent voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Charleroi  I   Colin  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024