Engelsman scoort 2 keer, wordt gewisseld en... is net op tijd voor geboorte van zijn zoon

Engelsman scoort 2 keer, wordt gewisseld en... is net op tijd voor geboorte van zijn zoon
Woensdag 22 november 2017 - 15:05   I  

Kent u Ryan Colclough al? Neen? Dat is niet geheel onlogisch. Maar... Na het lezen van het onderstaande verhaal zal u de naam van de Engelse aanvaller niet gauw meer vergeten.

Colclough, speler van de Engelse derdeklasser Wigan Athletic, stond dinsdagavond aan de aftrap tegen Doncaster Rovers. Op zich al opmerkelijk, want het was pas de eerste keer dit seizoen dat de aanvaller aan een competitiewedstrijd mocht beginnen.

Wat echter nog véél opmerkelijker was, is dat de vriending van Colclough op het punt stond om te bevallen. Toch verkoos de speler om dinsdagavond nog in actie te komen. Mét reden: op slag van rust maakte Colclough er 2-0 van voor Wigan.

Vlak voor het uur sloeg de aanvaller nog eens toe en maakte hij er 3-0 van. En dan ging het plots snel. Colclough werd gewisseld en spoedde zich naar het ziekenhuis, waar hij nog net op tijd arriveerde om de geboorte van zijn zoontje mee te maken. De aanvaller poseerde achteraf met zijn tweede kindje in de armen, en dat in zijn Wigan-tenue. Wat. Een. Kerel.

Poll: Zou jij dit ook zo doen?

TAGS  I  Colclough  I   Wigan

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024