Einde verhaal? Dit heeft Stuivenberg te zeggen na pijnlijke 0 op 6

Einde verhaal? Dit heeft Stuivenberg te zeggen na pijnlijke 0 op 6
Zaterdag 02 december 2017 - 23:28   I  

Opnieuw naar af, dat is het eigenlijk voor KRC Genk. De Limburgers blijven na de wedstrijden tegen Standard en KV Mechelen achter met een teleurstellende 0 op 6 en dat zint ook trainer Albert Stuivenberg niet.

Na de wedstrijd Achter de Kazerne gaf Stuivenberg zijn mening over de match. "We startten prima en hadden direct een grote kans, maar daarna ging alles verkeerd. De 1-0 schoppen we er zelf in, de rest van de eerste helft was ronduit slecht. Als je Bandé zoveel ruimte geeft, dan vraag je om problemen", klinkt het bij Sporza.

"We kennen het probleem dat we geen verdedigende middenvelder in de groep hebben, maar dan nog heeft iedereen zijn taak en functie te vervullen. We dekten niet door, leden veel te makkelijk balverlies en hadden geen inspiratie."

Over een mogelijk ontslag had Stuivenberg het niet, al beseft hij als geen ander dat Genk had moeten winnen in Mechelen. "We reageren nog wel na de rust, maar scoren de 3-2 te laat. Een overwinning hier had niet alleen leuk geweest, het had ook gemoeten, besluit de Nederlander.

Poll: Moet Stuivenberg trainer van Genk blijven?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk  I   KV Mechelen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024