Eden Hazard laat zich uit over de kapiteinsband bij de Rode Duivels

Eden Hazard laat zich uit over de kapiteinsband bij de Rode Duivels
Zaterdag 12 november 2016 - 14:42   I  

Roberto Martinez koos ervoor om Eden Hazard te laten aanblijven als kapitein, ook al keerde Vincent Kompany terug. Die viel weliswaar nog uit, maar ook als hij gespeeld zou hebben, was Hazard de kapitein geweest.

"Kapitein blijven doet deugd, dat is waar. Maar we kennen allemaal de belangrijke rol van Vincent. Ook al heb ik de band, hij blijft de echte kapitein van de selectie", legde Hazard uit op de persconferentie van vandaag. "Die band is niet zo belangrijk voor mij, maar het doet me ook veel plezier. Ik voel dat er wordt geluisterd naar mij wanneer ik praat, maar ik kan ook zonder spelen." 

"Dat de coach die band aan mij gaf, bewees dat hij vertrouwen in mij heeft. Misschien heeft deze rol ervoor gezorgd dat ik eindelijk doorbreek bij de nationale ploeg, want sinds ik ze heb, ben ik veel beslissender dan voorheen. Op dit moment voel ik me goed en geniet ik. Waarom? Dat kan ik niet uitleggen. Misschien is het het systeem van Martinez. Bij Chelsea spelen we op dezelfde manier. Daarvan kan ik profiteren en België naar de overwinning leiden."

TAGS  I  Eden Hazard  I   Roberto Martinez  I   Vincent Kompany

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024