Dury furieus: "Versterking moet de arbitrage op de bank van Club gaan zoeken"

Dury furieus:
Vrijdag 01 december 2017 - 06:10   I  

Club Brugge won gisteren alsnog tegen Zulte Waregem. De mannen van Dury leken echter de zege binnen te halen, maar net als zondag kwamen die van Leko nog terug in de slotfase.

Na de wedstrijd was Dury dan ook zeer ontgoocheld en was hij bovendiend razend op scheidsrechter Delferière. Volgens Dury had Club eigenlijk twee keer rood moeten krijgen, maar Club ontsnapte. Eerst kreeg Cools geen tweede gele kaart na hands en ook Nakamba mocht blijven staan nadat hij flirtte met een tweede geel.

"Iedereen had het gezien. Behalve de wedstrijdleiding. Er zijn grenzen. Voor zulke dingen vliegt Sá Pinto het veld op, terwijl wij moeten blijven slikken. Voor het seizoen geeft men altijd veel uitleg, maar er wordt met twee maten en gewichten gewerkt. Ik vraag nochtans niet dat Cools én Nakamba werden uitgesloten, maar toch minstens één van de twee. Met tien was het een andere match geweest."

Ook de bank van Club Brugge moest het ontgelden. Dury ging regelmatig in de clinch met de bezoekers en vooral de kinesist van Club moest het ontgelden. Volgens Dury gaf die man op alles commentaar.

"Als de arbitrage nog versterking zoekt: op de bank van Club zit een kinesist die op alles commentaar heeft. De héle match gaat hij tekeer langs de zijlijn. Ik begin te zagen door de ontgoocheling", aldus Dury.

 

Poll: Begrijpt u de frustratie van Dury?

TAGS  I  Dury  I   Club Brugge  I   Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024