Duitsland maakt indruk, Engeland stelt teleur

Donderdag 05 oktober 2017 - 23:02   I

Vanavond vonden enkele cruciale interlands plaats en Voetbal24 heeft deze wedstrijden voor u in een overzichtje gegoten.

<p>Groep Cp> <p>Azerbeidzjan - Tsjechi&euml; 1 2p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Noord-Ierland - Duitsland 1 3p> <p>San Marino - Noorwegen 0 8p> <p>Duitsland kon zich vandaag plaatsen voor het WK als het won in Noord-Ierland. Na twee minuten bracht Rudy Duitsland op voorsprong met een heuse wereldgoal. Twintig minuutjes later was het al boeken toe voor de Noord-Ieren toen Wagner op aangeven van Thomas M&uuml;ller de 0-2 op het scorebord kon hangen. Het klasseverschil was duidelijk merkbaar en in de slotfase kon Kimmich (de enige speler die de hele campagne heeft meegespeeld bij Duitsland) de kers op de taart zetten. Daar kon de 1-3 van Josh Magennis weinig aan veranderen. De Noord-Ieren staan zo op de tweede plaats met 19 punten.p> <p>Groep Ep> <p>Armeni&euml; - Polen 1 6p> <p>Montenegro - Denemarken 0 1p> <p>Roemeni&euml; - Kazachstan 3 1p> <p>Polen had geen kind aan Armeni&euml; en won oververdiend met 1-6. Absolute uitblinker was Lewandowski, die topschutter aller tijden geworden is in stijl. Hij scoorde maar liefst 3 keer. Ook Denemarken maakt nog kans om naar het WK te gaan na een nipte overwinning op het veld van rechtstreeks concurrent Montenegro. Roemeni&euml; won ook en had daarvoor de hulp niet nodig van Stanciu. Die bleef 90 minuten op de bank. Chipciu en Razvan Marin speelde wel de hele wedstrijd mee.p> <p>Groep Fp> <p>Engeland - Sloveni&euml; 1 0p> <p>Malta - Litouwen 1 1p> <p>Schotland - Slovakije 1 0p> <p>Veel doelpunten waren er niet te zien in deze poule. Vooral Engeland stelde diep teleur en speelde een draak van een wedstrijd. Gelukkig loopt daar ene Harry Kane op het veld, die in de slotminuten scoorde en zo zijn ploeg de kwalificatie voor het WK kon bezorgen. Ook Schotland deed een gouden zaak door te winnen tegen Slovakijke. Het springt zo naar de tweede plaats. De Slovaak Robert Mak kreeg in minuut 23 een tweede gele kaart na een schandalige schwalbe. Pas in de slotfase konden de Schotten juichen na een owngoal van Martin Skrtel.p> <p><em>Tags: WK 2018, Kwalificatieem>p>

Poll: Wordt Duitsland wereldkampioen?