Duitsland heeft het één helft lastig met deze voetbaldwerg

Zondag 08 oktober 2017 - 22:35   I

Duitsland nam het zondagavond in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. In de eerste helft had de Mannschaft het moeilijk, maar nadien liep het erg vlot.

<p>Het begon erg goed. Goretzka schoot de Duitsers op voorsprong met een prachtige hakbal. Na een dik halfuur maakte&nbsp;Sheydayev er gelijk van op de counter. De thuisploeg was even van slag en kwam voor rust niet meer tot scoren.p> <p>In de tweede helft liep het een pak vlotter. Wagner en R&uuml;diger zorgden al snel voor een geruststellende 3-1 en Goretzka deed er met zijn tweede van de avond nog een schepje bovenop. In het absolute slot maakte ook Can nog zijn doelpuntje, eindstand: 5-1.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><strong>Andere resultaten:strong>p> <p><strong>Noorwegen - Noord-Ierland 1-0strong>p> <p><strong>Tsjechi&euml; - San Marino 5-0strong>p> <p><em>Tags: Duitslandem>p> <p>&nbsp;p>

Poll: Zou België een kans maken tegen Duitsland?