Duitse wereldkampioen zet er mogelijk punt achter na dit seizoen

Duitse wereldkampioen zet er mogelijk punt achter na dit seizoen
Woensdag 09 november 2016 - 14:38   I  

Duitsland kroonde zich in 2014 eindelijk nog eens wereldkampioen. Een van de belangrijkste spelers die zijn steentje hiervoor bijdroeg, hangt zijn schoenen mogelijk al aan de haak aan het einde van dit seizoen.

Philipp Lahm denkt er serieus over na om op een hoogtepunt te stoppen. De 33-jarige rechtsback zette al een punt achter zijn internationale carrière nadat hij wereldkampioen werd. Nu zou hij ook zijn contract tot 2018 bij Bayern München mogelijk al vroegtijdig willen beëindigen. “Natuurlijk mogen jullie het vragen, ik sluit niets uit. Ik zei negen maanden geleden al dat dit zou kunnen gebeuren. Sindsdien is er niets veranderd”, vertelde hij in Bild. “Er kan nog van alles gebeuren, we hebben nog zeven maanden te gaan in dit seizoen.”

“Maar mijn beslissing hangt niet af van het winnen van prijzen aan het einde van het seizoen. Ik ga kijken hoe mijn lichaam zich houdt en dan zal ik een besluit nemen. Ik wil op het hoogst mogelijke niveau blijven spelen en op het goede moment mijn loopbaan beëindigen."

TAGS  I  Philipp Lahm  I   Duitsland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024