Dramatisch nieuws voor Nouri (die in elkaar zakte)

Dramatisch nieuws voor Nouri (die in elkaar zakte)
Donderdag 13 juli 2017 - 13:10   I   door Redactie

Ajax, de club van Nouri, kwam donderdag met erg slecht nieuws naar buiten. De middenvelder die tijdens een oefenwedstrijd in elkaar zakte heeft ernstige hersenschade.

Na enkele onderzoeken aan de hersenen is de balans loodzwaar voor Nouri. Een groot deel van zijn hersenen functioneert niet meer en de kans op herstel van deze cruciale hersenfuncties is nihil.

Bij de Amsterdamse club reageren ze zwaar aangeslagen: "Dit het slechtst denkbare bericht. Het is verschrikkelijk. Wij voelen enorm mee met zijn ouders, zijn broers en zussen en zijn overige naasten. Voor hen is dit leed niet te beschrijven. De klap is hier bij Ajax ook keihard aangekomen, al wisten we dat we ook rekening moesten houden met dit scenario", zegt directeur van der Sar.

"Het waren onzekere dagen, waarbij ontzettend veel mensen op verschillende manieren hebben meegeleefd met zijn situatie. Dat wordt enorm gewaardeerd. Ik
heb ook gemerkt dat de hele club er sinds zaterdag mee bezig is. Abdelhak is zo’n groot talent, maar helaas zullen we nooit weten hoe ver zijn ster gereikt zou hebben als dit niet was gebeurd.”

De onfortuinelijke Ajax-speler is medisch vrijgegeven voor vervoer. De verwachting is dat Nouri op korte termijn naar een ziekenhuis in Amsterdam zal worden gebracht voor verdere verzorging.

 

 

TAGS  I  nouri

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024