"Dossier ligt bij de bond", komt Musonda Jr. nooit uit voor de Rode Duivels?

Woensdag 22 november 2017 - 14:50   I  

Het verhaal van Charly Musonda Jr. is en blijft bijzonder. De kleine middenvelder staat al járen te boek als het grootste talent van zijn generatie, maar de grote doorbraak op het hoogste niveau blijft uit.

Bij Chelsea zit Musonda vaker dan hem lief is op de bank of op de tribune en een tijdje geleden maakte de jongeling zich onmogelijk bij de nationale beloften. Selectieheer Johan Walem riep Musonda op, maar die stuurde zijn kat naar de bijeenkomst.

"Ik heb geen probleem met hem", benadrukt Walem in Sport/Voetbalmagazine. "Hij heeft zelf besloten om niet naar de vorige samenkomst te komen. Ik ben dan zelf naar Chelsea gegaan om erover te praten en ik heb daar met mensen van de club, zoals zijn coach, gesproken."

"Ondertussen heb ik geen nieuws meer gekregen", gaat Walem verder. Hoe het verder moet met Musonda is dan ook niet duidelijk. Komt hij ooit nog uit voor de Rode Duivels? "Het dossier ligt nu bij de bond. Ik wil alleszins de verdere kwalificatiecampagne afwerken met een groep die mij voldoening geeft", besluit Walem.

En in tussentijd blijft het afwachten welke beslissing de KBVB neemt in de zaak-Musonda en of de youngster zich op clubniveau kan doorzetten in een eerste elftal.

Poll: Geloof jij nog in Musonda?

TAGS  I  Musonda  I   Chelsea  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024