'Dit wordt de nieuwe Tom Coninx op Vier'

'Dit wordt de nieuwe Tom Coninx op Vier'
Woensdag 03 mei 2017 - 07:00   I   door Redactie

De samenvattingen van de Jupiler Pro League zijn vanaf volgend seizoen op Vier te bekijken. VTM greep naast de rechten. U hoeft dus niet meer af te stemmen op Stadion om nog een overzicht te krijgen van de wedstrijden in de JPL.

"Uiteraard zijn wij blij dat we sportliefhebbers vanaf volgend seizoen een vaste afspraak in het laatavondblok van onze zender kunnen bieden", aldus woordvoerder Kristof Demasure in Het Laatste Nieuws.

"Voetbal versterkt de ruggengraat van onze zender. Het vergt een belangrijke investering, maar behoort ook tot de programma's die het minst uitgesteld bekeken worden. We zullen die kijkers dus met plezier verwelkomen."

"Welke gezichten de samenvattingen zullen ondersteunen of wie een vaste rol als presentator krijgt, ligt nog niet vast. Er zijn gezichten binnenshuis, maar het zal erop aankomen nu alle agenda's eens naast elkaar te leggen."

Wellicht wordt Gilles De Coster, de presentator van De Mol, de nieuwe Tom Coninx. Hij omkadert nu ook al mee het voetbal op Play Sports. Demasure wil dat echter niet bevestigen. 

"Daar is nog niet over gepraat. Bovendien is het best mogelijk dat we met meerdere gastheren zullen werken. Daar zal de volgende dagen en weken over gepraat worden."

TAGS  I  vier  I   gilles de coster

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024