Dit maakt de transfer van Bandé extra pijnlijk voor Anderlecht

Dit maakt de transfer van Bandé extra pijnlijk voor Anderlecht
Maandag 04 december 2017 - 21:46   I  

Het is eindelijk afgerond: Hassane Bandé verlaat op het einde van het seizoen KV Mechelen voor Ajax. Zo grijpen de Belgische topclubs naast het goudhaantje van KV Mechelen.

Nochtans stond de speler van KV Mechelen hoog op het verlanglijstje van onder andere Anderlecht en Club Brugge. Het werd echter snel duidelijk dat de dure vogel geen spek was voor de bek van beide topploegen.

Dat Bandé nu voor bijna 10 miljoen vertrekt zet dat statement alleen maar kracht bij. Toch had het heel anders kunnen uitdraaien voor Anderlecht. De speler uit Burkina Faso werd namelijk aangeboden bij de landskampioen. Bandé mocht ook testen afleggen, maar Anderlecht zag het talent van de jonge speler niet en stuurde hem door.

Die beslissing is natuurlijk extra pijnlijk voor Anderlecht nu. Niet enkel missen ze zo de kans om te genieten van zijn kunnen in het Astridpark, maar paars-wit grijpt op deze manier ook nog eens naast de vele miljoenen die ze hadden kunnen krijgen voor het goudhaantje.

Er worden natuurlijk heel vaak spelers aangeboden bij paars-wit en Anderlecht grijpt dan ook wel vaker naast toptalentjes. Toch is het nu extra pijnlijk, omdat Anderlecht zelf niet echt vlot scoort. Bandé doet dat nu wél.

Poll: Had Anderlecht zijn talent moeten opmerken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bandé  I   KV Mechelen  I   Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024