Dit kon niet uitblijven: Standard grijpt drastisch in, er rollen héél veel koppen op Sclessin

Dit kon niet uitblijven: Standard grijpt drastisch in, er rollen héél veel koppen op Sclessin
Vrijdag 28 april 2017 - 11:15   I   door Redactie

Standard heeft er een dramatisch seizoen opzitten. Van twaalf spelers is al zeker dat ze zullen vertrekken. Het zullen er echter zelfs nog meer worden, weet Het Belang van Limburg. Er rollen koppen op Sclessin.

Dat er koppen zouden rollen, is geen geheim. Drie spelers die Standard verhuurt, kregen al te horen dat ze mogen vertrekken. Yattara, Touré (allebei Auxerre) en Dompé (Eupen) moeten een definitieve oplossing zoeken.

Standard huurt voorts zelf Luyindama, Bokadi en Bolingi, drie spelers van TP Mazembe. Ze mogen alledrie opkrassen. De aankoopoptie in hun huurocntract zal niet gelicht worden.

Eyong Enoh is einde contract en heeft besloten om zelf weg te gaan. Ook de aankoopoptie van Danilo wordt niet gelicht. Doelman Guillaume Hubert is de bank beu en zoekt ook een nieuwe club.

Orlando Sa en Ishak Belfodil hebben de beloftes gekregen dat ze deze zomer mogen vertrekken. Renaud Emond heeft geen toekomst meer in Luik. Denk vooral niet dat dat de enige vertrekkers zullen zijn. Naast de hierboven vernoemde spelers zullen er nog moeten opkrassen.

TAGS  I  standard

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024