Dit is het verschroeiende verslag dat Sa Pinto kreeg van scheidsrechter Wouters

Dit is het verschroeiende verslag dat Sa Pinto kreeg van scheidsrechter Wouters
Vrijdag 01 december 2017 - 06:17   I  

De wedstrijd tussen Anderlecht en Standard geeft ook twee dagen na de wedstrijd nog steeds voer voor discussie. Jammer genoeg niet door het prachtige voetbal, maar wel door het vreemde gedrag van Standard-trainer Sa Pinto.

Er zijn nu meer details vrijgekomen over het verslag dat scheidsrechter Luc Wouters schreef na de wedstrijd. Daarin krijgt trainer Sa Pinto de volle laag en dat is ook de reden dat Sa Pinto zich dinsdag moet gaan verantwoorden.

Wouters omschreef de houding van Sá Pinto in zijn verslag als "onaanvaardbaar, agressief en vijandig ten aanzien van de scheidsrechter". Deze woorden wegen nu zo zwaar door dat Sa Pinto wellicht een serieuze sanctie zal krijgen.

"Na het lezen van de bevindingen van scheidsrechter Wouters zijn wij van oordeel dat een minnelijke schikking in dit geval niet mogelijk is", vertelde bondsprocureur Marc Rubens gisteren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Bij Standard reageren ze voorlopig nog niet. Daar zijn ze vooral tevreden dat ze de scalp van Anderlecht te pakken hebben. Anderlecht uitschakelen in de beker in het Constant Vanden Stockstadion, mooier konden ze het daar niet bedenken. Dat de manier waarop minder fraai was, daar lijken ze zich in Luik weinig van aan te trekken.

Poll: Moet Standard ook zelf een statement maken door het gedrag van Sa Pinto te veroordelen?

TAGS  I  Standard  I   Anderlecht  I   Sa Pinto  I   Wouters

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024