"Dit is een vreselijk scenario voor Anderlecht"

Zaterdag 29 april 2017 - 14:45   I   door Redactie

Jan Mulder onderstreept in zijn column in Het Laatste Nieuws het belang van de topper tussen AA Gent en Anderlecht. Paars-wit kan Gent zien naderen tot op twee punten.

"Als Anderlecht zondag in Gent verliest, is het verschil met de Gantoise nog twee punten en met Club Brugge drie, mits het thuis wint van Zulte Waregem. Dit scenario is vreselijk voor de maandag nog zo bejubelde aanstaande kampioen", aldus Mulder. 

"Weiler en zijn spelers besloten daarom op vrijdag te zwijgen, de pers te mijden, zich volledig te concentreren op het duel in de Ghelamco Arena."

Mulder heeft een bijzondere raad voor de Anderlecht-coach. "Creëer, nu het gelukkig een klein beetje spannend is, niet zelf bijzondere vibes rond je team. Maak ons niet attent op stiltes in trainingskampen met zalen vol tactiek."

"Nee, schiet eens een journalist aan en vraag wat hij donderdag van de eerste helft vond. Spoor Tielemans en Hanni aan de nederlaag tegen Charleroi te verklaren voor een batterij camera's. Topspelers die graag onder druk willen werken, zullen je verzoek niet weigeren."

TAGS  I  anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024