Dit is de reden waarom RSCA nog steeds geen nieuwe grasmat heeft

Dit is de reden waarom RSCA nog steeds geen nieuwe grasmat heeft
Maandag 15 januari 2018 - 07:15   I   door Redactie

Anderlecht is nog steeds niet begonnen aan het aanleggen van een nieuw veld. Dat heeft alles te maken met de vervelende periode waarde club zich momenteel in bevindt.

Marc Coucke laat nog op zich wachten tot maart en de vraag is nu wie de beslissing over een nieuwe grasmat moet nemen. 19 dagen na de laatste competitiewedstrijd ligt de kapotte grasmat er nog steeds, tot grote frustratie van coach Hein Vanhaezebrouck.

Over negen dagen - op 24 januari - is er al de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar tegen Waasland-Beveren. Als er deze week niet met de werken begonnen wordt, wordt het nipt om het nog tijdig rond te krijgen.

Al ziet Het Nieuwsblad nog een bijkomend probleem. "Ondertussen is het hopen dat het niet begint te vriezen - niet in Brussel en niet in Nederland, waar de grasrollen liggen - want dat zou de werkzaamheden bemoeilijken. Het probleem is vooral dat paars-wit eigenlijk ook een nieuwe veldverwarming nodig heeft", schrijft de krant. 

"Sommige leidingen daarvan zijn beschadigd, waardoor het veld vlug onbespeelbaar wordt bij sneeuw of zware ijzel. Daardoor riskeer je straks dezelfde problemen met een nieuw veld als de temperaturen toch weer zakken."

Poll: Heeft Anderlecht volgens jou dringend een nieuwe grasmat nodig?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024