Dit is de reden waarom Preud'homme baard plots liet groeien

Dit is de reden waarom Preud'homme baard plots liet groeien
Donderdag 25 mei 2017 - 17:45   I   door Redactie

Het was u ongetwijfeld ook opgevallen. Tot voor de laatste speeldag liet Michel Preud'homme (ex-Club Brugge) plots zijn baard groeien.

Sport/Voetbalmagazine weet wel waarom. "Een aantal mensen liet het de voorbije weken vallen. Wat wij, die hem toch wat vaker zagen, vonden van Michel Preud’homme? Of er iets aan de hand was? Hij zag er getrokken uit, vonden ze. Fel verouderd. De baard allicht, in combinatie met de scherpe trekken die hij altijd heeft behouden", schrijft S/VM.

"Nu had die baard te maken met bijgeloof. Dat is al zijn hele leven in sterke mate aanwezig bij Preud’homme. De achterliggende reden? Onzekerheid? ‘Absoluut niet’, lacht er eentje die hem al jaren kent. Als Preud’homme iets in zijn hoofd heeft, ... Soms is hij zelfs iets té zelfverzekerd. Altijd overtuigd van zijn eigen kwaliteiten. Waarom ook niet, ze vormen de basis van zijn succes."

Maar toch, het is frappant. Iedereen op dezelfde plaats aan tafel, een ritueel voor het aankleden, de weg naar een stadion. Michel Preud’homme kan daar heel ver in gaan. Als dat ritueel wordt verstoord, kan hij ontzettend kwaad worden."

TAGS  I  preud'homme  I   club brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024