Dit is de reden waarom Belfodil plots niet meer geschorst is: "Ik ben geshockeerd"

Dit is de reden waarom Belfodil plots niet meer geschorst is:
Woensdag 01 februari 2017 - 10:00   I   door Redactie

Ishak Belfodil werd eerst voor drie wedstrijden geschorst voor de rode kaart tegen Anderlecht. Gisteren was hij plots niet meer geschorst. De Geschillencommissie wilde eerst de schorsing bevestigen. Toen kwam Belfodil echter zelf in actie. De aanvaller van Standard verdedigde zich vurig.

"Dus jullie vinden nog altijd dat ik geschorst moet worden, zelfs na het zien van deze televisiebeelden? Ik ben geshockeerd", citeert Het Laatste Nieuws de Algerijn.  "Eerst en vooral heeft de scheidsrechter de fase niet goed gezien. Hij schrijft in zijn verslag dat ik een trapbeweging maak naar Tielemans en dat is niet waar (het was Kiese-Thelin, red.)."

"Bovendien heb ik die speler niet of amper geraakt. Met alle respect, maar als ik bewust iemand wil aantrappen, dan lukt me dat wel als hij op één meter afstand staat. Het enige wat ik wilde doen, was de bal wegtrappen om zo tijd te winnen. En dat verdient een gele kaart, akkoord. Maar deze actie verdient pas une minute de suspension. Zelfs niet één minuut schorsing." Daarop vroeg Standard de vrijspraak en die kreeg het ook.

TAGS  I  Ishak Belfodil  I   Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024