"Dit is de échte reden waarom Club Brugge zo slecht was op Anderlecht"

Maandag 24 april 2017 - 09:45   I   door Redactie

Marc Hendrikx is behoorlijk geschrokken van Club Brugge. De analist in Het Belang van Limburg zag ook hoe zwak blauw-zwart wel niet was tegen Anderlecht.

"Wat me nog het meest verbaast, is de manier waarop Club Brugge het gisteren liet afweten. Hoewel. Ik heb er wel een verklaring voor. Soms is het nodig om de druk op de spelers weg te nemen door iets te creëren dat de aandacht afleidt. Zodat zij niet constant in de spotlights staan", aldus Hendrikx. 

"Maar in Brugge ging vorige week alle aandacht naar het niet-sportieve, naar externe zaken. De camera's en de verslaggevers waren enkel gefocust op Michel Preud'homme en het beroep tegen zijn schorsing."

"Dat is geen goeie zaak gebleken. Als je wil dat spelers presteren, moeten ze toch tot op zekere hoogte onder mediale druk blijven. Nu miste ik grinta, het schuim op de mond. Rechtstreeks gevolg daarvan is dat we bezig zijn aan zwakke play-offs. We mogen van geluk spreken dat we in de voorbije weken enkele mooie Europese bloemetjes mochten plukken. Maar die zijn nu op en dus dreigt het nog een lange maand te worden."

TAGS  I  club brugge  I   anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024