Dierckx moet weg bij Antwerp en reageert daar zo op

Dierckx moet weg bij Antwerp en reageert daar zo op
Vrijdag 04 augustus 2017 - 20:51   I   door Redactie

Tuur Dierckx heeft gereageerd op zijn verwijzing naar de B-kern bij Antwerp. De aanvaller deed dat via Facebook.

"Zoals jullie wellicht reeds vernomen hebben, ben ik sinds gisteren toegewezen aan de B-kern van Antwerp. Zonder enige uitleg/reden, werd ik hiervan gisteren telefonisch op de hoogte gebracht. De (sociale) media heeft hier natuurlijkerwijs de meest voor de hand liggende oorzaken aan gegeven, die allesbehalve correct zijn", aldus Dierckx.

"Koppen als: “Antwerp-fan heeft vraagtekens na bezoekje Dierckx aan Tomorrowland.” of "Ziek melden en toch op Tomorrowland staan feesten!" doen bij mij, en wellicht velen onder jullie de wenkbrauwen fronsen."

"Ik heb mij altijd 200% gegeven voor Antwerp, net zoals bij de ploegen voordien. Ik zie dan ook geen reden om dit de volgende weken/maanden niet te doen. Ik ben ontzettend blij én trots dat ik mijn steentje heb kunnen/kan bijdragen. Het voorbije jaar was bovendien eentje om nooit te vergeten!"

"Tot op vandaag heb ik alsnog geen enkele reden gekregen voor mijn verwijzing naar de B-kern. Al ga ik ervan uit dat dit wel nog zal volgen. Het is jammer dat er op deze manier een ‘einde’ moet komen aan dit verhaal (bij de A-kern van Antwerp), maar er moeten nu eenmaal keuzes gemaakt worden."

 

Poll: Moet Dierckx naar de A-kern teruggehaald worden bij Antwerp?

TAGS  I  antwerp  I   dierckx

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024