"Deze twee spelers moeten nu opstaan bij Racing Genk"

Maandag 04 december 2017 - 12:17   I  

Racing Genk heeft nog steeds zicht op Play-Off I. Dat is het positieve om te onthouden. Dat Racing Genk zo moeilijk punten kan pakken is dan weer een pak negatiever.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het niet nodig om nu plots te gaan panikeren. Ze staan nog steeds maar op drie punten van de top 6 en alles is dus nog mogelijk. Maar het spel is wel veel minder dan bijvoorbeeld op het einde van vorig seizoen en dat is te wijten aan de vorm van enkele spelers.

Zo moeten Pozuelo en Malinovsky opnieuw hun oude niveau terugvinden. "Ik denk dan in de eerste plaats aan Pozuelo en Malinovsky. In de goede periode waren zij de mannen die het deden draaien. Tijd dat ze tónen dat ze toppers zijn, want voorlopig is het te weinig", aldus Peter T'Kint van Sport/Voetbalmagzine.

Genk mist wel enkele belangrijke schakels natuurlijk. Die zouden dit Genk een ander gelaat kunnen geven. "Ze missen op het middenveld natuurlijk wel Sander Berge, en nu ook diens vervanger Heynen die geblesseerd uitviel, zitten ze op die positie met een probleem. Vorig seizoen waren er nog Mathew Ryan in doel en Trossard die op de flank voor snelheid zorgden. Al die puzzelstukjes vielen in elkaar. Dat ontbreekt nu."

Poll: Haalt Genk Play-Off I?

TAGS  I  RC Genk  I   Pozuelo  I   Malinovsky

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024