Deze speler krijgt geen kans bij Gent: “Dit had ik niet verwacht”

Deze speler krijgt geen kans bij Gent: “Dit had ik niet verwacht”
Vrijdag 15 december 2017 - 19:16   I  

Yves Vanderhaeghe zorgde sinds zijn aanstelling in de Ghelamco Arena voor een ommekeer bij AA Gent. ‘De Buffalo’s’ zijn in de stand opgeklommen naar de vierde plaats. Louis Verstraete maakte de wederopstanding mee vanop de bank.

Vorig seizoen stak de nu nog steeds maar 18-jarige Verstraete de neus aan het venster bij Gent. Hij maakte onder meer indruk op Wembley, waar hij mocht invallen tijdens de Europa Leaguewedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Velen verwachtten dat het Gentse jeugdproduct dit seizoen volledig zou ontbolsteren, maar het liep anders.  “Ik had dit inderdaad niet meteen verwacht bij aanvang van het seizoen”, aldus een eerlijke Verstraete in Het Nieuwsblad.

Operatie

“Maar zelfs onder Hein Vanhaezebrouck kwam ik al minder aan spelen toe in vergelijking met vorig seizoen. Met de komst van Yves Vanderhaeghe had ik dan ook de pech om net out te zijn door een operatie aan de sinussen. Dat speelt zeker een rol in dit verhaal.”

Toch maakt Verstraete zich nog geen zorgen. “Ik wacht rustig het verdere verloop van de competitie af, want uiteindelijk komen er wel kansen in de loop van zo’n lang seizoen. Ik had nog geen gesprek met de coach en kreeg ook nog geen signaal van het clubbestuur. Ik laat alles rustig op me afkomen.”

Uitleenbeurt?

Her en der werd al gesuggereerd dat Gent zijn talent een half seizoen wil verhuren. “Ik weet van niets”, glimlacht Verstraete. “Dat komt uiteraard wel eens ter sprake maar er is op dit moment sowieso niks concreet en ik ga er dan ook van uit dat ik het seizoen gewoon uit zal doen bij AA Gent.”

Poll: Moet Gent hem uitlenen?

TAGS  I  Verstraete  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024